Še nadzorujete poslovanje?

Če vaš promet raste že več let zapored, je to v teh časih izjemno. Uvršča vas med sposobne vizionarje, vaše podjetje pa med najbolj zdrava slovenska podjetja.

Oba pa veva, da rast prinaša tudi senčnate plati.

Če vaši izvajalci in poddobavitelji ne morejo držati koraka z vami, postanejo breme. Še posebej tisti, ki skrbijo za zdravje vaših financ in vam pomagajo ocenjevati prihodnja tveganja. Če niso dorasli vaši rasti, vas bodo prepozno opozorili na pasti. Zaradi tveganega poslovanja pa težje pridete do virov financiranja. Kar lahko upočasni ali zavre rast.

Končni rezultat je, da izgubite nadzor nad poslovanjem.

To sem videla že večkrat. Velikokrat smo prišli v stik s podjetji, ki so zaradi napačne ocene tveganj tonila v rdeče številke. Napačne ocene investicij so izčrpale podjetje ali pa jim onemogočale dostop do virov financiranja.

V teh časih je to lahko usodno. A je mogoče predvideti.

Če vam rast povzroča težave pri planiranju finančnih tokov, vam lahko pomagam predvideti posledice. Če imate občutek, da vaše računovodstvo ne sledi vaši rasti, vam lahko pomagam predvideti, kaj to pomeni za vašo prihodnost.

Preverite, ali vam lahko pomagamo k stabilnejši rasti. Pokličite me na 01 580 78 10 ali pišite na nika@elkosin.si.

S spoštovanjem,

Nika Planinšek

direktorica, Elkos informatika d. o. o.

 

Je vaše podjetje v nečem posebno?

Preverite, ali vam lahko pomagamo – po telefonu, ali v živo. Pokličite (01) 580 78 10 in se dogovorite za uro obiska. Smo na obrobju Ljubljane, v Savljah 89, prav tu (zemljevid).

 

Naša spletna stran uporablja piškotke. Več o piškotkih.