Storitve

Jasno je, da za vas lahko naredimo vse, kar naredi vsako odlično računovodstvo*. Vključno s tem, da ne boste plačali davkov nič več, kot je nujno potrebno. A to je le začetek.

Kaj poleg tega še lahko naredimo za vas?

1. Preprečili bomo izgubo nadzora nad poslovanjem.

Kljub hitri rasti in vrtoglavim spremembam boste vedno natančno vedeli, kje ste finančno in kaj se vam obeta. Na voljo vam bo ocena tveganja vsake bodoče investicije in poslovno svetovanje glede prihodnjih odločitev.

2. Pomagali vam bomo do virov financiranja.

Rast pomeni stalno pomanjkanje sredstev. Ker ni garancij, jo je težko financirati. Pomagali vam bomo, da pridete do virov financiranja dejavnosti.

3. Informacijsko vas bomo opremili za brezpapirno poslovanje.

Če pa že uporabljate katero od informacijskih platform, se ji bomo popolnoma prilagodili. Svetovali vam bomo glede izbora tehnologij in vas izobrazili za uporabo.

4. Naučili vas bomo najboljših praks poslovanja.

Če je podjetje še mlado ali pa na določenem poslovnem področju potrebujete več znanja, ga boste dobili pri nas.

5. Predali vam bomo vse informacije, ki jih potrebujete za poslovno planiranje.

Vedno boste vedeli, kakšen je rezultat poslovanja in stanje premoženja. Imeli boste vse informacije za planiranje prihodnjih poslovnih dogodkov. Za vas bomo izdelali poslovni načrt. Državnim institucijam bomo predali vse dokumente, ki jih potrebujejo.

 

Spoznajmo se. Pokličite nas na (01) 580 78 10 in preverite, kako vam lahko pomagamo.

 

*Kaj lahko naredi za vas vsako odlično računovodstvo?

Tega res ni treba ponavljati, ampak če vztrajate, potem tole:
vodenje glavne knjige, analitična evidenca saldakontov, izpisi odprtih postavk, obračun davka na dodano vrednost, vodenje davčnih evidenc, izdelava zaključnega računa, izdelava medletnih bilanc, vodenje blagajne, obračun plač, obračun socialnih prispevkov za zavezanca, obračun podjemnih pogodb in avtorskih honorarjev, obračun pogodb za prokuro, vodenje računovodstva po stroškovnih mestih in projektih, izdelava poročil za Banko Slovenije, izdelava statistike finančnih računov, vodenje plačilnega prometa, obračun obresti, zamudnih obresti, priprava dokumentacije za pridobitev bančnih posojil, priprava izvršb, priprava opominov, 
priprava medletnih poročil za zunanje uporabnike, podjetniško svetovanje in pomoč, priprava investicijskih programov, priprava poslovnih načrtov, prevzem in dostava dokumentov, pomoč pri združitvah in pripojitvah podjetij, cenitev podjetij za notranje potrebe.

 

Je vaše podjetje v nečem posebno?

Preverite, ali vam lahko pomagamo – po telefonu, ali v živo. Pokličite (01) 580 78 10 in se dogovorite za uro obiska. Smo na obrobju Ljubljane, v Savljah 89, prav tu (zemljevid).

Naša spletna stran uporablja piškotke. Več o piškotkih.