Zakaj z nami

Podjetje Elkos informatika je posebnež. Uradno smo računovodstvo. Specializirani smo za rastoča podjetja s hitrimi spremembami v poslovanju. Želimo delati z malo podjetji, a ta celovito podpirati na poti k uspehu. Že ime pove, da smo informacijsko odlično podprti, to nudimo tudi naročnikom.

Zakaj smo morda najboljše računovodstvo za vas?

1. Ker smo specializirani za hitro rastoča podjetja.

Ni pomembno, kako hitro raste število vaših kupcev, faktur in drugih dokumentov. V Elkos Informatiki se vam bomo bliskovito prilagodili, da boste imeli nadzor nad vsem. Spremembe poslovanja? Spremembe obračunavanja? Spremembe v informacijski podpori? Urejeno – gladko in v najkrajšem času.

2. Ker boste z nami hitreje in varneje nadzorovali poslovanje.

Hitreje boste opozorjeni na prihajajoče finančne dogodke ali nevarnosti. Težave boste videli vnaprej, zato jih boste reševali hitreje. Končno boste v vsakem trenutku vedeli, “kako stojite”.

3. Ker boste zaradi odlične informacijske podpore mislili, da smo v sosednji sobi.

Brezpapirna dokumentacija je že standard. Vi poskenirate dokumente, vse ostalo naredimo mi. Vključno z inštalacijo potrebnih informacijskih rešitev, uvedbo in izobraževanjem. Nobenega dodatnega dela, popoln nadzor.

Stranke nam zaupajo. Že več kot 20 let. Za nekatere naredimo čisto vse, še celo plačujemo z njihovimi plačilnimi karticami. Navdušeni so nad hitrostjo. Tudi vi boste.

 

Spoznajmo se. Pokličite nas na (01) 580 78 10 in preverite, kako vam lahko pomagamo.

 

Je vaše podjetje v nečem posebno?

Preverite, ali vam lahko pomagamo – po telefonu, ali v živo. Pokličite (01) 580 78 10 in se dogovorite za uro obiska. Smo na obrobju Ljubljane, v Savljah 89, prav tu (zemljevid).

Naša spletna stran uporablja piškotke. Več o piškotkih.