Skip to main content Skip to search

O podjetju

Kdo smo?

Podjetje ELKOS INFORMATIKA d. o. o. posluje že od leta 1990. Vodimo računovodstva, s pooblastilom izvajamo vsa plačila, svetujemo pri postavitvi informacijskih sistemov v podjetju in izdelamo vso potrebno programsko opremo, svetujemo pri poslovnih odločitvah na področju razvojne politike, investicij, davčnih možnosti, notranje ekonomike in drugo.
Ekipa je sestavljena iz petih računovodkinj in enega informatika-programerja. Vsi zaposleni se dodatno izobražujejo za področje dela, ki ga opravljajo.
Storitve opravljamo tudi za srednje velika podjetja, za katere se po zakonu opravlja redna letna revizija.

Kako razmišljamo?

Neprijetnostim se izogibamo tako, da jih napovemo vnaprej in hitro rešimo, preden postanejo zoprne. Naj gre za davke, vire financiranja ali informacijsko podporo, vedno težave predvidimo dovolj zgodaj, da jih stranka lahko reši hitro in čim prej.
Vsaki stranki se popolnoma posvetimo. Mi smo tisti, ki se prilagodimo stranki in ne obratno. Zato jo želimo celovito podpirati na poti k uspehu. Že ime pove, da smo informacijsko odlično podprti, to nudimo tudi stranki.
Naša lastna programska oprema omogoča stalen dostop stranki do našega strežnika in izvajanje poslovnih aktivnosti kot so: izdajo računov, skeniranje prejetih računov, plačevanje računov, vodenje zaloge ali projektov.

Spoznajmo se. Pokličite nas na (01) 580 78 10 in preverite, kako vam lahko pomagamo.